Kráječ zeleniny - SLICEIEST

Kód: 4977
Neohodnoceno
184 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024

Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a má 8 velmi ostrých a přesných čepelí. SLICEIEST je dokonale navržen tak, aby vám usnadnil a urychlil krájení v kuchyni.


Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVA ZDARMA
při nákupu nad 999,- Kč
Rychlá komunikace
RYCHLÁ KOMUNIKACE
jsme tu pro Vás 5 dní v týdnů
100% ZBOŽÍ SKLADEM
100% ZBOŽÍ SKLADEM
rychlé vyřízení objednávky

Detailní popis produktu

AŽ 8X ÚČINNĚJŠÍ NEŽ JAKÝKOLI JINÝ KRÁJEČ ZELENINY

PROČ BYSTE ZTRÁCELI ČAS KRÁJENÍM ZELENINY?

Pokud vás nebaví krájet ručně, SLICEIEST bude jistě jedním z nejlepších nástrojů ve vaší kuchyni. Naše struhadlo vám umožní rychlejší a snadnější práci.

VÍCEÚČELOVÝ KRÁJEČ ZELENINY

Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli a s 8 mimořádně ostrými a přesnými čepelemi. SLICEIEST je dokonale navržen tak, aby usnadnil a urychlil krájení ve vaší kuchyni.

Náš SLICEIEST vám usnadní krájení veškeré zeleniny, kterou chcete připravit. A co je nejdůležitější, protože je manuální, velmi snadno se čistí (na rozdíl od elektrických kráječů).

Je to dokonalý nástroj.

JAK HO POUŽÍVAT?

Součástí kráječe jsou 3 vyměnitelné čepele.

Všechny čepele lze snadno měnit ručně.

Pokud chcete nakrájet něco malého, položte ovoce nebo zeleninu na ochrannou mřížku, jinak je držte prsty mimo dosah nožů.

Přejeďte potravinami přes nože a nechte kráječ pracovat. Jídlo bude vždy nakrájené na plátky rovnoměrně!

TIPY NA POUŽITÍ

Dlouhou zeleninu, jako je okurka nebo mrkev, je nejlepší před krájením nakrájet na kratší kousky; pro větší kontrolu a bezpečnost použijte bezpečnostní stojánek.

Při používání tohoto kráječe zeleninu spíše tlačte směrem dolů k noži, než k sobě.

SNADNO SE ČISTÍ

Čištění našeho kráječe je velmi snadné. Stačí vyjmout čepel a umýt ji pod tekoucí vodou pomocí čisticího kartáčku.

Doporučujeme čistit kartáčkem, abyste řádně odstranili zbytky na nožích.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: